2243051456 Πόθια, Κάλυμνος stasinopoulospanagiotis@yahoo.com

Βαγιανός
Κατασκευές Αλουμινίου - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Πρόγραμμα Εξ' Οικονομώ - Κάλυμνος


Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1976. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την ολοκληρωμένη κάλυψη των κατασκευαστικών αναγκών σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την άριστη λειτουργικότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πρωταρχικός σκοπός μας, η παραγωγή και η διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Το κατασκευαστικό τμήμα και η έκθεση της επιχείρησης  βρίσκεται στην περιοχή Χώνη στην Πόθια Καλύμνου.
Στην έκθεση κουφωμάτων και ειδικών κατασκευών αλουμινίου, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουμε ως επίσημοι συνεργάτες της μεγαλύτερης εταιρείας αλουμινίου ALUMINCO καθώς και να επιλέξετε ανάμεσα από προϊόντα που πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλα τα Δωδεκάνησα

Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα Συστήματα Για Πόρτες & Παράθυρα

Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα Συστήματα Για Πόρτες & Παράθυρα

Υψηλών προδιαγραφών, ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου, το οποίο συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη της σειράς W450 με τις υψηλότερες απαιτήσεις θερμομόνωσης. Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις, το καθιστούν ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες και κτίρια

Περισσότερα
Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα Συστήματα

Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα Συστήματα

Αποτελεί το κορυφαίο σε επίδοση παθητικό ανοιγόμενο σύστημα στην Ελλάδα που πληροί τα αυστηρά κριτήρια που έχουν οριστεί από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Σπιτιού. Η εξαιρετική επίδοση θερμομόνωσης το καθιστά μοναδικά ανταποκρινόμενο στην υλοποίηση κ

Περισσότερα
Συρόμενα - Ανασυρόμενα Συστήματα

Συρόμενα - Ανασυρόμενα Συστήματα

Το SL2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή που ικανοποιεί ευρείας κλίμακας απαιτήσεις ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιαίτερα κομψών κατασκευών.

Περισσότερα
Premium Αρχιτεκτονικά Συστήματα Skyline

Premium Αρχιτεκτονικά Συστήματα Skyline

Τα προϊόντα SKYLINE συνδυάζουν τη βαθιά γνώση στο design με την σύγχρονη μηχανική, φέρουν ανώτερα χαρακτηριστικά και αποτελούν το τέλειο εργαλείο στα χέρια του δημιουργού. Με καθαρές, minimal γραμμές και μοντέρνα αρχιτεκτονική επαναπροσδιορίζουμε τα όρια

Περισσότερα
Συστήματα για Πτυσσόμενες Πόρτες

Συστήματα για Πτυσσόμενες Πόρτες

Το FD460 είναι το μη θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες πόρτες που παρέχει άριστη στεγάνωση και συνδέει αρμονικά το εσωτερικό με το εξωτερικό περιβάλλον.

Περισσότερα
Συστήματα Σκίασης

Συστήματα Σκίασης

Υψηλής ποιότητας και ευρείας ποικιλίας παντζούρια, τα οποία προσφέρουν εξωτερική σκίαση και αερισμό και είναι ιδανικά για ιδιωτικές κατοικίες αλλά και για παραδοσιακά κτίρια και διατηρητέους οικισμούς.

Περισσότερα
Συστήματα Εξωτερικού Χώρου

Συστήματα Εξωτερικού Χώρου

Η σειρά Fusion πήρε το όνομά της από την ιδιότητά της να συνδυάζει με αρμονία αλλά και φαντασία το γυαλί με το αλουμίνιο σε αναρίθμητους συνδυασμούς, ενώ την ίδια στιγμή να παραμένει απέριττη, προσιτά πολυτελής και ιδιαίτερα όμορφη.

Περισσότερα

Το σύστημα F50® στηρίζεται σε μια απλή σχεδιαστική και κατασκευαστική αντίληψη: σε ένα σωληνωτό σύστημα από ανοδιωμένο ή ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο, που δένεται με ένα περίτεχνο τρόπο από συνδετήριους συνδέσμους και στηρίγματα, δημιουργώντας ένα αέ

Περισσότερα

Συστήματα πέργκολας σε μοντέρνα και παραδοσιακή γραμμή, εξασφαλίζουν την απόλυτη ρύθμιση σκίασης και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ προσφέρουν μοναδική αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση.

Περισσότερα

Το σύστημα Open Air αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα παγκόσμιας απήχησης που προκαλεί με τις καινοτομίες του και προσφέρει την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α.

Περισσότερα